The Garden Community for Garden Lovers
 

Lincolnshire, United Kingdom Gb

Can anyone explain what has happened? I cannot see any photos on the site, past or present. All questions look different as well, no little photos by peoples nmes. All very strange.




Answers

 

What are you using? PC, Android phone, ipad? etc?

Have you tried using another item of equipment, maybe a laptop if you're using a 'phone?

14 Sep, 2020

 

Same problem on my laptop. No photos to accompany questions and no avatars.

14 Sep, 2020

 

I'm experiencing exactly the same,only on my tablet....photos not showing only the text. My phone is completely OK.

14 Sep, 2020

 

ooh that's odd I have normal service.

14 Sep, 2020

 

I had the same trouble a while ago. It turned out to be Firefox blocking them as potential viruses so after many years I swapped to Google and can view pictures ok. I still prefer FF though.

14 Sep, 2020

 

Just conquered it...I changed my browser and the photos reappeared. Hope you have success.

14 Sep, 2020

 

Thank you everyone for your suggestions. I am using a laptop. It seems to be google chrome which is causing the problem. I have now searched under Microsoft edge and I can view all the photos. The address bar for grows on you is not showing as 'unsafe site' either, which it had done for some time. Google seems to have been playing up, so may have to switch from that permanently.

15 Sep, 2020

 

It does seem to be Chrome which is causing the blocking of photos...like you,NF I changed to Microsoft edge and it was solved.

15 Sep, 2020

How do I say thanks?

Answer question

 


Not found an answer?